ONZE DROOM ONS LEVEN

LINDENCARS

Ze begonnen als jonge twintigers met Robert achter het stuur en Maggi, die na haar dagtaak bij het toenmalig Carnation, de administratie voor haar rekening nam. De kantooruren waren van 20 uur tot 22 uur. Zonder contracten, zonder zekerheid, zonder geld hebben ze de sprong gewaagd in het duister.

Blauwput Cars anno 1970

Robert, die automechanieker is van opleiding, en Maggi die in de autocarisritenwereld geboren is (haar ouders hebben Blauwput Cars uitgebaat van 1958 tot 1983) waren enkele voordelen die ze hadden.

Linden Cars anno 1988

In 1990, 2 jaar na de oprichting, wordt de tweede bus aangekocht, ook een tweedehands maar slechts 3 jaar oud. Deze bus werd aangeschaft om vooral de meerdaagse reizen, samen met Robert, te verzorgen. De vraag was: “wie gaat er met de andere bus rijden?” . Op dat moment heeft Maggi beslist haar busrijbewijs te behalen, want op dat moment was er nog niet voldoende werk om personeel aan te werven. Maggi zegt haar full time job bij Carnation op en zal de taak van  chauffeur erbij nemen. Iedereen zet zich in om te helpen, ouders, schoonouders, broers en zussen. Niet te vergeten dat in 1990 de oudste zoon Filip, toen de leeftijd van 9 jaar, elke dag de bussen mee hielp kuisen en in de vakantieperiodes meeging als ‘hulpje’ voor de drankbediening op de bus.

Het harde werken wordt beloont en we moeten een derde autocar aankopen om onze klanten ten dienste te staan. Hierdoor is er noodzaak aan extra chauffeur, ons eerste personeelslid is in 1990 een feit. In Linden, het toenmalige adres, werd het te klein om al de bussen te parkeren. Robert had het idee om industriegrond te kopen in het toen nieuwe industriepark ROTSELAAR.

In 1994 was het een feit, de industriegrond werd aangekocht en een splinternieuw gebouw met garage en bureel werd gebouwd. 1994 is een vruchtbaar jaar, niet alleen voor de firma maar ook privé, want in 1994 werd de tweede zoon van Maggi en Robert geboren: Juan.

Voor Maggi is het rijden nu wat minder geworden: kleine Juan, meer administratie en nieuw bureel met normale openingsuren. Hierdoor heeft Maggi besloten om meer aanwezig te zijn op het bureel.

In 1995 worden we uitgeroepen bij de FBAA tot ‘ondernemer van het jaar 1995′.

In 2001 nemen we de Leuvense firma IDEAL CAR over, Mr Houtmeyers Hérve en echtgenote worden onze vrienden. Hervé belooft nog een jaar bij ons in loondienst te werken, het worden 2 jaar.

Onze eerste NIEUWE autocar wordt aangekocht in 1998. We investeren steeds opnieuw in onze firma.

Er worden meerdere nieuwe bussen aangekocht. Het wagenpark telt nu 10 wagens.

Alles wordt in eigen garage onderhouden. en alle reizen worden in eigen beheer verzorgd.

Gedrevenheid, vriendelijkheid, volharding en passie zijn de eigenschappen die ons geleid hebben waar we nu staan, bijna dertig 30 jaar na de oprichting.

We mogen met fierheid zeggen dat klanten die onze eerste ritten hebben meegemaakt, na 29 jaar nog steeds klant zijn bij ons. Graag willen we al onze klanten bedanken die in ons gelooft hebben en dat nog steeds doen.

    •  Linden Cars

  Wingepark 35 • 3110 Rotselaar

 

  •    Tel: 016 44 83 11

  •    Mail: info@lindencars.be

Klantenservice

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

© Copyright 2017 by FYSactive - Made With In Leuven