OVER ONS

ONZE MISSIE

Ze begonnen als jonge twintigers met Robert achter het stuur en Maggi, die na haar dagtaak bij het toenmalig Carnation, de administratie voor haar rekening nam. De kantooruren waren van 20 uur tot 22 uur. Zonder contracten, zonder zekerheid, zonder financiële garanties, waagden zij de sprong in het duister.
De combinatie van hen beiden werkte in hun voordeel. Robert, die automechanieker van opleiding was en Maggi die in de autocarisritenwereld geboren werd (haar ouders hebben Blauwput Cars uitgebaat van 1958 tot 1983) vormden de perfecte basis voor het bedrijf.
In 1990, 2 jaar na de oprichting, werd een tweede bus aangekocht, een tweedehands maar slechts 3 jaar oud. Vanaf dan konden zij ook meerdaagse reizen onder leiding van Robert verzorgen. Al snel diende zich de vraag aan wie met de andere bus zou rijden. Maggi besliste daarop om haar busrijbewijs te behalen, er was immers nog niet voldoende werk om personeel aan te werven. Al gauw zegt Maggi haar full time job bij Carnation op en zal ze, naast haar administratieve taak, ook de taak van chauffeur op zich nemen. Iedereen zet zich in om dit jonge bedrijf te helpen, ouders, schoonouders, broers en zussen. Zelfs hun oudste zoon Filip (toen 9 jaar), helpt elke dag mee de bussen te kuisen en wordt tevens in de vakantieperiodes ingeschakeld als ‘hulpje’ voor de drankbediening op de bus.

Blauwput Cars anno 1970

Linden Cars anno 1988

Het harde werken wordt beloond en een derde autocar wordt gekocht om hun klanten ten dienste te staan.  De noodzaak aan een extra chauffeur dient zich aan en in 1990 is het eerste personeelslid een feit.

In Linden, het toenmalige adres, werd het al snel te klein om al de bussen te parkeren.  Robert beslist vervolgens om een industriegrond te kopen in het toen nieuwe industriepark te ROTSELAAR.

In 1994 wordt het startschot gegeven voor de bouw van een splinternieuw gebouw met garage en bureel. Dat 1994 een vruchtbaar jaar is, niet alleen voor de firma maar ook privé, bewijst de geboorte van hun tweede zoon: Juan.

Met de zorg voor 2 kinderen in een steeds groter wordend bedrijf, beslist Maggi om meer aanwezig te zijn op kantoor en zich toe te leggen op het dagelijks behartigen van de administratie. De bestemmingen worden uitgebreider, steeds meer ritten worden gereserveerd en het kantoor krijgt er normale openingsuren bovenop.
In 1995 worden ze zelfs uitgeroepen bij de FBAA tot ‘ondernemer van het jaar 1995′. Een verdienste die zij voor de volle 100% verdienen !
In 2001 nemen ze de Leuvense firma IDEAL CAR over, Mr Houtmeyers Hérve en echtgenote worden hun vrienden. Hervé belooft nog een jaar bij hen in loondienst te werken, het worden er 2.
In 1998 kopen zij hun eerste NIEUWE autocar aan. Sindsdien investeren zij steeds opnieuw in hun firma.
Inmiddels telt het wagenpark 13 wagens, waaronder 11 bussen die voldoen aan de strenge milieunormen en 2 mini-busjes voor luchthavenvervoer.
Alles wordt in eigen garage onderhouden, de aangeboden reizen worden in eigen beheer verzorgd.
Met een team van een 20-tal chauffeurs (vaste en freelance), alsook 3 bedienden, verzorgen zij dagelijks jouw vakantie en vervoer !
Linden Cars is een echt familiebedrijf. Beide zonen werken inmiddels in de firma. Zoon Filip neemt de boekhouding voor zijn rekening en Juan is er chauffeur.
Kortom, met hun inmiddels lovenswaardige 32 jaar ervaring, zorgen zij ervoor dat de klanten een goede service ontvangen en hoogst comfortabel kunnen reizen.
Gedrevenheid, vriendelijkheid, volharding en passie zijn de eigenschappen die geleid hebben tot waar ze nu staan, meer dan dertig 30 jaar na de oprichting.
Ze mogen trots zijn op hun ondernemerschap en met fierheid zeggen dat zij op een vast en trouw klantenbestand mogen rekenen.
Robert & Maggi en met hen ook het ganse team, bedanken van harte alle klanten die in hen geloofd hebben en dat tot op heden nog steeds doen.

Lindencars

Neem Contact met ons op

+32 16 44 83 11
info@lindencars.be

openingsuren

Alle weekdagen van 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:30
Woensdag gesloten

ONS KANTOOR

Wingepark 35, 3110 Rotselaar

Mail ons